Sabtu, Jun 21, 2008

Sambutan Hari Guru Daerah Kuala Langat 2008


Hari ini Sabtu 21/6/2008, telah diadakan sambutan Haru Guru Daerah Kuala Langat 2008. Dalam sambutan ini, aku telah diberikan anugerah Guru Inovatif Daerah Kuala Langat 2008, berdasarkan kaedah mengarang yang kuperkenalkan sejak 2002. Alhamdulillah, anugerah ini bakal mencetuskan idea baharu untuk meningkatkan pengajaran nanti.

Banner di atas merupakan banner yang dipasang di papan pameran dalam sambutan tersebut.Gambar ini menunjukkan aku sedang menyampaikan novel Dari Lembah ke Puncak sebagai cendermata kepada Timbalan Pengarah Pelajaran Negeri Selangor, Tuan Haji Bajuri bin Abdullah ketika beliau melawat pameran.

Inilah gubahan hadiah yang kreatif yang kuterima. Seperti hantaran perkahwinan. Aku tidak tahu jumlah wang yang diberikan kerana aku sayang nak leraikan hadiah tersebut. Kalau sesak nanti tak tahulah, mungkin hadiah ini akan menjadi korban.

Tiada ulasan:

Travelog Padang 2018

Seperti biasa, saya tidak merancang untuk melancong.  Keputusan untuk ke Padang saya buat dua hari sebelum berangkat.  Kami berangkat deng...