Isnin, September 08, 2008

Kepenatan

Sejak akhir-akhir ini aku kepenatan amat kerana tenaga dipacu semahu-mahunya. Ke sana dan ke sini bagai langsung tidak ada ruang untuk beristirahat. Namun aku terpaksa bergegas ke sana ke mari kerana urusan diri yang mendesak.

Menunggu isteri bershopping sakan di Jakel.

Gambar rumahku yang kuambil dua hari lepas iaitu pada 6/9/08

2 ulasan:

erlyda berkata...

Biasa la..klau isteri tengah shopping suami kena la sabar menunggu..tu nama nya suami yang baik hati ;D maklumla jakel tu besar banyak kain cantik2 lak tu..rambang mata dibuatnya..

wahh..dah nak dekat siap rumah cikgu tu..rumah saya pun still under construction lagi..tak sabar nak tunggu siap kan..yer ler hasil titik peluh sendiri kan so tu yang membuatkan saya lebih teruja..

Ghazali Lateh berkata...

Erlyda, tahniah sebab dah dapat beli rumah. saya dah berpuluh tahun kerja baru dpt beli rumah. Tentang shopping tu, aduhhh... sekejap je dah kopak seribu. itu yang tak tahan tu.

Selamat berpuasa, selamat hari raya.

Travelog Seoul Korea 2017

Tanpa banyak persediaan, saya membuat keputusan untuk melancong ke Seoul. Saya terbang ke Seoul pada 28 Ogos, dengan Air Asia.   Kami tiba ...